40 günde 40 yıllık emek… Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Blogger
Blog
TBlog

Erdoğan, sosyal medya hesabından, “40 yıllık emeği 40 güne sığdırmayı nasıl başardık?” Savunmadan ulaşıma, sağlıktan finansa, çalışma hayatından uydu teknolojisine kadar.

Bu müjdeler arasında 60 yıllık bir hayalin ürünü olan Togg sokaklara iner, ülkenin milli savaş uçağı KAAN hangardan ayrılır, TCG Anadolu gemisi Deniz Kuvvetlerine teslim edilir, Kara’da keşfedilen doğalgaz Denizden ülkeye getirilen Türkiye, Akkuyu termik santrali ile nükleer devlettir. Erdoğan, Avrupa’nın en uzun tüneli Zigana’nın rekor sürede açıldığını kaydetti:

“Yani 40 günde başardığımız bütün işlerin arkasında ciddi bir emek, vizyon, planlama, insan ve siyasi irade var. 5 yıl, 10 yıl, hatta 15 yıl önce diktiğimiz fidanların bugün meyvelerini topluyoruz. Önce hayal kurduk, bir hayalin peşinden gittik. Ardından hayallerimizi somut hedeflere dönüştürdük. Sonra azim, cesaret ve kararlılıkla bunu yavaş yavaş gerçekleştirdik. “Yapamazsın”, “Yapamazsın” diyenleri, bizi daha ilk adımda yıkanları hayal kırıklığına uğrattık. En zor zamanlarımızda bile milletimize inandık, ülkemizin potansiyeline güvendik. Biz hiçbir zaman Allah’ın yardımından ümidimizi kesmedik. 40 güne sığdırdığımız başarı, işte bu inanç ve iradenin sonucudur.”

Bu başarının kendi uygun gördüğü yolda yürümeye cesaret edenlerin zaferi olduğunu ifade eden Erdoğan, “İnşallah hep birlikte çok daha büyük başarılara imza atacağız. Türkiye’nin asrın destanını 85 milyon insanla birlikte yazacağız.” “Yeter ki kendimize inanalım, ülkemize güvenelim, umudumuzu kaybetmeyelim. Zafer inananlarındır…” dedi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın