Ralli arazisi ve yollarının incelenmesi

Blogger
Blog
TBlog

Kurtulmuş, AK Parti’nin Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği Büyük İstanbul Buluşması’nda bir konuşma yaparak, hazır bulunanları selamladı.

Vatandaşlarla gurur duyduklarını ve büyük bir gurur tablosuna tanık olduklarını ifade eden Kurtulmuş, “İnanın bölgeye gelmeye çalışan yüzbinlerce, milyonlar kadar kardeşimiz var. Hepinize selamlar, Allah razı olsun.” dedi.

Kurtulmuş, 14 Mayıs seçimlerine bir hafta kaldığını hatırlattı:

“14 Mayıs, Türkiye’nin siyasi tarihinde önemli bir dönüm noktasıdır. 73 yıl önce 14 Mayıs 1950’de merhum Menderes ‘Milletin sözü yeter’ sözleriyle ortaya çıktı. Halk onun arkasında durdu, halk ona destek oldu, dua etti ve her zaman yanında oldu. 1950 seçimleriyle birlikte merhum Menderes ve arkadaşları tek parti zulmünü geride bırakarak Cumhuriyet Halk Partisi zihniyetini tarihin tozlu raflarına kaldırdılar. 73 yıldır millet istikametinde yürüyen siyasi liderlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Allah her birinden razı olsun” dedi.

“Ralli alanı ve caddelerinin bir incelemesi”

Adnan Menderes, merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Muhsin Yazıcıoğlu’nu rahmetle andığını söyleyen Numan Kurtulmuş, “Türkiye’de yine 14 Mayıs. 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Bismillah diyerek asra öncülük edecektir. 14 Mayıs’ta seçimler başladığında Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığına geri getirmeye hazır mıyız?

14 Mayıs’ın milletin geleceği için önemli bir dönüm noktası olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, 14 Mayıs’ta AK Parti’nin açık ara birinci, Cumhur İttifakı’nın birinci ittifak olduğu milletin 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı seçeceğini söyledi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunacağını bildirdi.

Miting alanı ve sokakların da bir anket olduğunu söyleyen Kurtulmuş, “Çok çalıştınız, çok çalıştınız, çok mücadele ettiniz. Yıllarca Türkiye’nin önünü kesmek isteyenlere karşı mücadele ettiğiniz sadece bu seçim kampanyası değildi. Şimdi son günlerde herkese ulaşıp sandıkları havaya uçuracağız. Sandıkları patlatmaya hazır mıyız?” dedi.

Kurtulmuş, katılımcılara şunları söyledi: “Sizler bu alanı nasıl demokrasiye dönüştürdüyseniz, biz de 14 Mayıs akşamı Türkiye’nin bütün meydanlarını demokrasi şöleni ile inleteceğiz. İnşallah Türkiye’nin 14 Mayıs Yüzyılının kapıları sonuna kadar açılacaktır.” diye seslendi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100