Kadir Şeker’in avukatından tutuklama sonrası açıklama

Konya’da sevgilisini dövdüğüne inandığı kişiyi öldürdüğü iddiasıyla aldığı 12 yıl 6 ay hapis cezasının ardından yeniden yargılanarak 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılan Kadir Şeker, Kadınhanı ilçesinde yakalandı.

Aladağ, kararın kesinleştiğini ve artık kanun yolunun kalmadığını vurguladı:

“Hukuki ve hukuki tüm yollar tüketildi. Kararın uygulanmasına başlandı. Ceza 5 yıldan fazla olduğu için sulh ceza hâkimleri daveti değil hemen tutuklama işlemini gerçekleştirdi.”

“Kadir Şeker de bugün hapis cezası nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kadir Şeker’in cezası 10 yıl 10 ay hapis. 29 aylık tutukluluğunu hesaba katarsak, ‘Kapalı cezaevi’ hapishanesinde geçirilecek zaman kalmadığını bulduk.

Gözler cuma günü gerçekleşecek panelde
“Evet, kapalı cezaevinde kalmayacak. Ancak suçun 10 yıldan fazla hapis cezası olması ve cinayet olması nedeniyle cezaevlerimizde denetleme kurulları bulunmaktadır. Konya Antrenmanı her hafta Salı günleri toplanıyor. Akşehir’de sanırım cuma günleri buluşuyor. Kadir Şeker’in şansına yarın Cuma. “Yönetim kurulu toplantısı günü. Yönetim Kurulu derhal onaylar veya kamuya iletir. Kadir Şeker tatilde olduğu için 1 Temmuz’a kadar yok.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100