Apartmanın merdivenleri çöktü! İtfaiye 12 kişiyi kurtardı

Yunus Emre Mahallesi 565’inci Sokak’ta bulunan bir binanın kontrollü yıkımı sürerken, bitişikteki üç binada hasar meydana geldi. Hasar gören binaların arasında kalan 4 katlı apartmanın merdiveni çöktü.
Bu ihbar üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Merdiveni çöken binanın üst katlarında oturan 12 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Bina daha sonra yetkililer tarafından mühürlendi.
Diğer iki binanın balkon ve duvarlarında çatlaklar tespit edildi. Yetkililer araştırmaya devam ediyor.
“Bize bilgi verilmedi”

Hasar gören bina sakinlerinden Maksut İldirim, yıkım işlemi sırasında dairelerinin sallandığını ve durumu müteahhide bildirmesine rağmen yıkımın devam ettiğini söyledi.
İldirim, “Sabah 8’den beri kova kullanan arkadaş binayı yıkmak için çalışıyor. İki binanın balkonu ve bir binanın merdiveni çöktü. Evdeki çocuklar korkmuştu. Müteahhit ve toplum bize haber vermedi” dedi. Maksut Yıldırım, korkudan binalara giremediklerini de sözlerine ekledi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100