Konya’nın 3 ilçesinde açılış maliyeti 250 milyon lira

Blogger
Blog
TBlog

Açılışta Sarayönü Belediye Başkanı Nafiz Solak, ilçeye desteğini dile getiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere bakanlara, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a, milletvekillerine, il ve ilçe teşkilatlarına, kamu kurum ve kuruluşlarının emeği geçenlere teşekkür etti. İlçede yapılan yatırımlar.

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Kulu ve Cihanbeyli’de toplam yatırım bedeli 140 milyon TL olan 5 arıtma tesisi açtıklarını belirterek, “Biz burada Beşgöz’ü korurken Tuzgölü’nü korumak için ileri biyolojik arıtma tesisleri ortaya çıktı. . Bu vesileyle oradaki açılışlarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

“BUGÜN YAPILAN İŞLERİN TOPLAM MALİYETİ SADECE 250 MİLYON LİRA YAKLAŞTI”
Sarayönü Millet Bahçesi’nin bulunduğu bölgenin muhteşem bir doğa harikasına dönüştüğünü kaydeden Başkan Altay, “Çevresinde alınan önlemler sadece Sarayönü için değil; artık bölgemiz için çok değerli bir yer olduğuna ve yılın 365 günü yoğun bir şekilde kullanıldığına dikkat çekiyor. Bir emek politikası oluşturuyoruz. Her gün bir açılış, her gün bir temel arıyoruz. Bakın bugün 3 ilçemizde yaptığımız açılışların toplam maliyeti 250 milyon liraya yakın. İlçemize kazandırılan bu Millet Bahçesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut’a şükranlarımı sunuyorum.”

“BÜYÜKŞEHİR OLARAK HER YERDE UYMAYA ÇALIŞIYORUZ”
Başkan Altay şöyle devam etti: “2014 yılında Büyükşehir Yasası ilk çıktığında herkes ‘Bu görev Konya’da yapılamaz’ dedi. Bu kadar geniş bir coğrafyada 42 bin kilometrekarelik bir alanı kaplayan Büyükşehir’in sonu nereye varacak?’ Ama neredeyse 9-10 yıl oldu. Allah’ın izniyle büyükşehir belediyesi olarak her şeyi başarmaya çalışıyoruz. 2018’de tek başıma göreve geldiğim günden bu yana cari fiyatla Sarayönü için 350 milyon lira yatırım yaptık. Bütün bunlar size bir hizmet olarak geri döndü. Ama bu yapacak bir şeyimiz olmadığı anlamına gelmez. Elbette daha yapılacak çok iş var ama kusura bakmayın eksiklerinizi tamamlamak için gece gündüz çalışıyoruz. Desteğiniz yanımızda olduğu sürece Allah’ın izniyle aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur. Bu yoğun günler bizi 14 Mayıs seçimlerine getiriyor. Şimdiye kadar üzerinize düşeni yaptınız, Allah sizden razı olsun. Ama 14 Mayıs’ta güçlü bir destek bekliyoruz. Bu vesileyle millet bahçemizin hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere bir kez daha teşekkür ederim.”

“BÜYÜKŞEHİR BAŞKANIMIZ ALKIŞI HAK EDEN BİR KARDEŞİM”
AK Parti Konya Milletvekili Orhan Erdem, bugünün Sarayönü için tarihi bir gün olduğunu belirterek, “AK Parti dönemi eserlerle dolu. Türkiye ve ilçelerinde her gün bir eser açılıyor. Ama biz bunları birkaç günde yaratılmış gibi görüyoruz. 20 yıllık sıkı çalışma. Sarayönü’müze, Ladik’imize ve mahallemize büyük işler kazandırılacak. Konya ve çevre ilçelerden misafirlerimiz buraya gelecek. Bugünün değeriyle 100 milyonluk yatırım. Umarım Sarayönü halkı için güzel bir yer ve geldiklerinde misafirlerini alacakları yeni bir yer. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum’a teşekkür ediyoruz. TOKİ’ye ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a teşekkür ederiz. O alkışı hak eden bir kardeştir.”

Konya Ticaret Odası Başkanı Mustafa Büyükegen, Seyit Mehmet Sümer, AK Parti Konya Yönetim Kurulu Üyeleri Fahrettin Kulu, Gamze Karacan, AK Parti Sarayönü İlçe Başkanı Mehmet Kozan, MHP Sarayönü İlçe Başkanı Mustafa Döğen, Büyükşehir Büyükşehir İlçe Başkanı Birlik Partisi Sarayönü İlçe Başkanı Yine Sarayönü Refah Partisi Başkan Mustafa Kaya’nın da katıldığı programda Sarayönü Beşgöz Millet Bahçesi dualarla açıldı.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, dizi yazı ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/