“İyi olmayan performans protestolarla daha kötüye gitti”

 

KONTV ekranlarında her pazartesi Mustafa Durmuş moderatörlüğünde 21.40’da yayınlanan Spor Gündemi programında gündem Konyaspor’un Süper Lig’in 33.haftasındaki Alanyaspor mağlubiyetiydi.



Programın konukları Murat Dönmez ve Fatih Şeker ile Konyaspor’un kadrosunda eksiklikler, sakatlıklar, saha içinde oyuncuların performansı, Teknik Direktör Omerovic’in performansı ve Süper Lig’in final haftalarına doğru Konyaspor’da puan kazanmanın önemi konuşuldu.

İlerleyen saatlerde canlı yayına telefon bağlantısı ile Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan katıldı.



Programda ilerleyen saatlerde Konyaspor Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan katıldı.

Ahmet Şan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

 

“ALANYASPOR MAÇI HAYAL KIRIKLIĞI OLDU”

“Bu hafta 1922 Konyaspor’un 3.Ligde kalması sevindirici bir haber. Geçen hafta Kasımpaşa’yı yendikten sonra bir beklenti içine girdik. Alanya maçı hayal kırıklığı oldu. Bu maç niye bu şekilde oynandığını kimse izah edemiyor tabi şanssızlık kalecinin rahatsızlığından başladı. Oğulcan Ülgün’ün sakatlanıp çıkması da psikolojik olarak etkilemiş olabilir. Hafta içi yönetiminde görüştüğümüzde Kasımpaşa maçının primlerini dağıtmıştı. Yönetim elinden geleni fazlasıyla yapıyor, bazı problemler oluyor onları da giderdi. Şu eksikti diyebileceğimiz bir konu da yoktu.”

“İYİ OLMAYAN PERFORMANS PROTESTOLARLA DAHA KÖTÜYE GİTTİ”

“Sadece ilk yarıda takım gerekli performansı gösteremeyince tribünlerden ıslık sesi gelmeye başladı. Zaten iyi olmayan performans protestolarla daha kötüye gitti. Gol yemeden ilk yarıyı tamamlarız derken maalesef golü yedik. Aşağı yukarı son yarım saatte yedek kulübemizde kimse dışarı çıkmadı. Alanya’nın yardımcı hocaları vardı, onlar da çizgiden hiç ayrılmadı.

Acaba dedim Cikalleshi oyuna girince penaltılık bir pozisyon olur mu, gol şansı yakalar mıyız, ama olmadı.”

“KARAMSARLIĞA DÜŞMEYECEĞİZ, HER MAÇ FİNAL MAÇI GİBİ”

“Kendi evimizde oynadığımız bir Kasımpaşa ve Başakşehir maçında hakemler onlardan yana karar verdiler. Bunlar maç içerisinde oluyor karamsarlığa kapılmayacağız. Galatasaray’ın son hafta buraya nasıl geleceği de önemli. Sadece yapmamız gereken “karamsarlığa düşmeden” biz bu futbolcularla bu sezonu kapatacağız. Futbolcularımız mutlaka daha güzel bir performans sergileyecektir. Sivas maçına mümkünse vekillerimiz, başkanlarımız, herkes bu maça gelmeli. Bu psikolojik bir destek. Şu an her maç final maçı gibi.”

 

 


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/