Ali Çamdalı, Konyaspor’un yeni teknik direktörü oldu

Her pazartesi KONTV ekranlarında Mustafa Durmuş moderatörlüğünde yayınlanan Spor Gündemi programına canlı yayın bağlantısı kuran Adem Bulut, Konyaspor’da teknik direktör Fahrudin Omerovic ile yolların ayrılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

 

“ALİ ÇAMDALI HOCAMIZ İLE SON 4 MAÇTA BU NOKTADA DEVAM EDECEĞİZ”

Kasımpaşa maçından sonraki maçlar için ümitli gittiklerini lakin puan alamadan dönülmesinden ve sahaya sürülen kadronun beğenilmemesi üzerine yollarını ayırdıklarını ifade eden Bulut, “Takım yarın antrenmana başlayacak, Bugünkü geldiğimiz noktada yeni hocamıza karar verdik. Sportif direktörümüz olan Ali Çamdalı hocamız ile son 4 maçta bu noktada devam edeceğiz.” diye konuştu.

EKİPTE SKUBİC DE YER ALACAK

Bulut devamında, Çamdalı’nın ekibinde Ali Turan, Nejc Skubic’inde yer alacağını ifade etti.

Adem Bulut’un açıklamasının ardından Konyaspor resmi X hesabından  “Efsane kaptanımız, yeni hocamızdır.Yönetim Kurulumuzun oy birliğiyle aldığı karara göre; Sportif Direktörümüz Ali Çamdalı, Teknik Direktörümüz oldu. Ali Çamdalı’ya yeni görevinde başarılar diler, camiamıza hayırlı olmasını temenni ederiz.” paylaşımında bulundu.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/