Selçuk Üniversitesi “özel üniversite” olarak seçilmiştir.

Blogger
Blog
TBlog

Selçuk Üniversitesi, Tarımda Dijital Teknolojiler alanında YÖK tarafından “İhtisas Üniversitesi” seçilmiştir.

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) konferans salonunda, öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversitelerin proje başlatma toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan YÖK Başkanı Prof. Öncelikli alanlarda uzmanlaşan alan temelli üniversite projesi, üniversitelerden gelen yetkinlik analiz raporlarını desteklemek için, ilgili kurum ve kuruluşların öncelikli ve anahtar teknolojilerdeki teknoloji yol haritaları, Ar-Ge ve inovasyon konuları gibi çeşitli rapor ve politika belgelerinin incelendiğini anlattı. Bu çalışmanın ardından 43 devlet üniversitesi ve 78 vakıf üniversitesi değerlendirilerek bu alanlarda uzmanlık ve yeterlilik gösteren bölüm veya programlar TÜBİTAK tarafından hazırlanan Üniversiteler Alan Bazlı Yeterlik Analiz Raporu çerçevesinde yayın ve atıf performansları ile yeniden incelenmiştir. 2018 – 2022 tarihleri ​​arasında sonuç olarak; Yüksekokul kurulumuz, 15 bilim alanında 25 devlet ve vakıf üniversitesinin ilgili bölüm veya programlarına ‘Öncelikli Alan Misyonu’ verilmesine karar verdi.” ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Prof.Dr.Erol Özvar, öncelikli alanlarda uzmanlaşan üniversite yetkililerine sertifika takdim etti. YÖK tarafından “Tarımda Dijital Teknolojiler Alanında Uzmanlaşan Üniversite” seçilen Selçuk Üniversitesi’nin yerini Rektör Yardımcısı Prof.Dr.Emrullah Eken aldı.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/