Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizi kullanmamıza engel olan her türlü engeli aşacağız.

Blogger
Blog
TBlog

Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, dün Cudi Gabar’da cumhuriyet tarihinin en büyük petrol rezervini keşfetmenin sevincini milletle paylaştıklarını hatırlattı.

Artık kalbimizi kıran haberler değil, bir zamanlar teröristlerin kol gezdiği dağlarımızdan gelen güzel haberler. Erdoğan, Türkiye’nin dünyanın en büyük petrol rezervlerine sahip, stratejik öneme sahip bir bölgesinde olduğunu ancak yakın çevresinde petrol ve gaz fokurdayan Türkiye’nin yıllardır bu coğrafyanın zenginliklerini değerlendiremediğini ve geçirmemesi gerektiğini söyledi.

Rahmetli Raif Karadağ’ın yıllar önce yayınlanan Petrol Fırtınası adlı kitabında Türkiye’nin neden bu kaynaklardan dışlandığını cesurca anlattığına dikkat çeken Erdoğan, şunları kaydetti:

“Bugün elde ettiğimiz kazanımlara bakarsak, bölücü terörden darbelere ve sokak olaylarına kadar Türkiye’ye saplanan hançerlerin sebeplerini net bir şekilde görebiliriz. Meğer terör örgütüyle, siyasi istikrarsızlıkla, küresel şirketlerle, ülkelerimizden petrol çıkmasın diye elimiz ayağımız bağlıymış… Bütün bu silahları neden verdiğini, neden ülkemizi kuşatmak istediklerini şimdi daha iyi anlıyoruz. terör koridoru ile Türkiye’yi enerji yarışının dışında tutmayı hedefleyenlerin oyunudur. Yaptığımız hamlelerle bu oyunu, bu kirli işi bozarız. Sınırlarımız içinde ve dışında terör örgütlerinin kafalarını kırarak, milletimizin ayağına vurulan zincirleri kırıyoruz. Yer altı ve yer üstü zenginliklerimizi kullanmamıza engel olacak, Hepsinin üstesinden geleceğiz, her engeli aşacağız. Umarım sizinle birlikte bunu sizin için başarabiliriz.”


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/