İnternetten tanışıp evlerine davet ettikleri kadınlardan şantajla para aldılar.

Blogger
Blog
TBlog

Şantaj Büro Amirliği Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Pendik’te meydana gelen 3 ayrı haraç olayının faillerinin yakalanması için çalışma başlattı.

Hem kendisinin hem de taksicinin parası gasp edildi
Yapılan incelemede, Mina Z. isimli kadının taksiye binerek internette tanıştığı arkadaşlarının evine gittiği ve adresteki kişiler tarafından tabanca ve bıçakla tehdit edildiği, taksiciye ait para, cüzdan ve bazı eşyaların da bulunduğu belirlendi. çalınmıştı.

Failler kamera görüntülerinden tespit edildi.
Şüphelilerin özellikle İstanbul’da yaşayan yabancıları hedef aldıkları ve internet üzerinden yapılan görüşmenin ardından ikna ederek adreslerine davet etmeye çalıştıkları ortaya çıktı.
Aynı adreste benzer iki olayın daha yaşandığını tespit eden polis, incelenen güvenlik kamerası görüntülerinden olayın faillerinin Bartu T. (25) ve Şafak A.’nın (25) olduğunu belirledi.

2 zanlı tutuklandı
Ekipler tarafından gözaltına alınan Bartu T., Asayiş Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli makamlarca, Şafak A. ise Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tutuklandı.
Güvenlik kamerası görüntülerinde zanlıların kendisine verilen adrese gelen kadın ve taksiciyi tehdit ettiği anlar yaşandı.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100