Halkın iradesi sandıkta ifade edilir.

Blogger
Blog
TBlog

AK Parti Ordu Milletvekili adayı olan Özer, Ulubey ilçesinde tanıştığı vatandaşlara 20 yılda yapılan hizmetleri anlatarak, böyle bir ekibin parçası olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Özer, son 20 yılda cumhuriyetin birinci yüzyılının tüm eksikliklerinin her alanda giderildiğini ifade ederek, şu dengeyi çizdi:

“Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda, altyapıda, enerjide, kültürde şahidiz. Türkiye çok daha demokratik bir ülke olma yolunda çok önemli mesafe kat etti. Geçmişteki antidemokratik uygulamaların failleri bundan aciz Bugün Türkiye ile konuşun: Dünkü başörtüsü yasakları, katsayı uygulamaları ve diğerleri Alanlardaki tüm antidemokratik uygulamaların ortadan kalktığı ve Türkiye’nin sıradan bir ülke olmadığı bir dönemdi. üretiminde ilk defa dünyada söz sahibi olabilmek ve en önemlisi her zaman mazlumların ve mazlumların yanında yer almakta ve sorunlarının çözümü için tüm imkanları seferber etmektedir. Onurlu bir ülke haline geldi.

Bugün tüm dünyanın Türkiye’yi izlediğine dikkati çeken Özer, “Özellikle savunma sanayisindeki son gelişmeler gizli ellerde tartışma konusu oldu. Sadece yüzde 20 ve kapasite çok yüksekti.” yapılan ürünler. Çok küçük miktarlarda üretilen ürünlerin sadece yüzde 20’si yerli üretimimizden geldi.Yerli üretimin de yüzde 80’e çıkması elbette biraz tedirgin ediyor” dedi.

Eğitim alanındaki tüm sorunların çözülmüş olmasının bazılarını tedirgin ettiğini kaydeden Özer, şu değerlendirmelerde bulundu:

“Çünkü Türkiye artık insan kaynağını çok nitelikli bir şekilde toplayabilen bir ülke konumuna geldi. Vatandaşların sağlık hizmeti alıyor olması bazılarını tedirgin ediyor. Türkiye’nin sanayi üretim kapasitesindeki artış bazılarını tedirgin ediyor. İngiliz The Economist gazetesi bu tedirginlik nedeniyle “Erdoğan gitmeli” manşetini attı. milletin iradesi sandıkta tecelli edecektir. O günden bu yana her cephede millete hizmet etmiş değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüzüstü bırakmayacaktır. Dün Ordu’da gördük, yalnız bırakmadı.”

“Amacımız millete hizmet”
Bakan Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın halkıyla kurduğu güçlü iletişim bağını kırmaya çalışanların olduğunu belirterek, “Buna izin mi vereceksiniz? 14 Mayıs akşamı uluslararası yönelimin istek ve arzularının boşa çıkacağını göreceğiz.”
Endişesinin millete hizmet ve ülkeyi güçlendirmek olduğunu dile getiren Özer, “Bizim derdimiz, uluslararası bir ihanet projesinin parçası olmadan, bu ülkenin bölgesinde güçlü bir ülke olarak kurulmasına yardımcı olmak ve sürdürülebilirliğini sağlamaktır” çağrısında bulundu.

Çalışmalarına aralıksız devam edeceklerini söyleyen Özer, “Sana güveniyorum. dedi.

Bakan Özer daha sonra Ulubey AK Parti ilçe merkezini ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Dernek üyelerinin Özer’in doğum gününü de kutladığı ziyarette pasta kesildi.
İlçedeki yatırımları inceleyip yetkililerden bilgi alan Özer, çalışmaların takipçisi olacaklarını ve Ulubey’in Ordu’nun kalbi olmaya devam edeceğini sözlerine ekledi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/