“Yarım Biz” kampanyasına başvuru sayısı artıyor

Blogger
Blog
TBlog

AK Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Kurum, Kadıköy’de bir otelde düzenlenen Kadıköy İş İnsanları Buluşması programına katıldı.

Kurum burada yaptığı konuşmada, kentsel dönüşümü gerçekleştirirken İstanbul’un 39 semtinde, yedi tepesinde, her sokağında, her mahallesinde çalıştıklarını ve bir an önce 16 milyon İstanbullunun sağlıklı ve sağlıklı yaşaması için mücadele verdiklerini söyledi. mümkün olduğunca güvenli bir ev bulmak mümkün.

“695 bin kentsel dönüşüm konutunu İstanbul’a kazandırdık”
Kentsel Dönüşümde Yarım Biz kampanyasına da değinen kurum, şu ana kadar tam 93 bin konutun yerinde çalışmalarının devam ettiğini ve kentsel dönüşüm için 695 bin konutu İstanbul’a kazandırdıklarını söyledi.

Kampanya ile yarısı bizden, yarısı devletten dediklerini söyleyen Kurum, “İstanbullular, Kadıköylüler ve Fikirtepeliler, buradaki tüm kardeşlerimiz için büyük bir dönüşüm projesi başlattık. Anadolu yakasında 500.000, Avrupa yakasında 500.000 ve karada 500.000 hızla vatandaşımızın muvafakati dahilinde. İstanbul’umuzu gönüllü bir yaklaşımla dönüştüreceğiz. Yüzyılın Dönüşümü Yarımız Kampanyamıza bugüne kadar 529.000 bağımsız departman başvurdu. Kadıköylü kardeşlerimiz de bu kampanyaya büyük ilgi gösteriyor.” ifadelerini kullandı.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/