Tuğçe Can cinayeti zanlısının yargılanmasına devam edildi.

Blogger
Blog
TBlog

Eskişehir 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada “kadına karşı canavarca hislerle kasten kasten öldürme veya eziyet etme” suçundan “gasp” suçundan müebbet hapis ve 3 yıla kadar hapis cezasına çarptırılan 22 yaşındaki tutuklu sanık Onur Kaya Ağır Ceza Mahkemesi mahkum etti.

Duruşmaya, öldürülen Tuğçe Can’ın annesi Emine, babası Bekir ve ikiz kardeşi Tuğba Can ile tarafların avukatları katıldı.

Sanık Onur Kaya’nın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 1 Haziran’a erteledi.

Anne Emine Can, duruşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, sanıklar için en ağır cezanın verilmesini istedi.

Can, “Dava ne kadar ertelenirse ertelensin, ağır ceza alacağını biliyorum. Beni mutlu eden tek bir şey var: Herkes kızıma dua ederken ona küfrediyor. Diğer Tuğçeliler ölmesin.” diye seslendi.

dava
Yenibağlar Mahallesi Tepebaşı Mahallesi Hacı Hüsnü Sokak üzerindeki bir apartman dairesinde ikiziyle birlikte yaşayan Tuğçe Can (25), apartmana düzenlenen bıçaklı saldırı sonucu 12 yaşında hayatını kaybetti.

Fare zehiri içerek intihar etmeye çalışan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan genç kadının arkadaşı Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü öğrencisi Onur Kaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Tuğçe Can’ın 3’ü ölümcül olmak üzere 13 bıçak yarası aldığı iddianamede, sanık Kaya hakkında “canavarca hisle gasp ederek kasten öldürme veya kasten eziyet” suçlamasıyla ağırlaştırılmış müebbet hapis ve 3 yıla kadar hapis cezası isteniyor. bir kadın”.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/