81 ilde 50 bin gencimiz bu projeden faydalandı.

Blogger
Blog
TBlog

Üsküdar Belediye ve Özel İdare Çalışanları Sendikası (Bem-Bir-Sen) üye ve liderlerinin katıldığı kahvaltının ardından kurum, Üsküdar’daki Balıkçılar Çarşısı, Kitapçılar Pazarı ve Antikacılar Çarşısı’nda esnafları ziyaret etti. .

Kitapçılar Çarşısı’nda yaşayan bir vatandaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için bestelediği şarkıyı bir akşam bakanlık müessesesinin önünde seslendirdi.

Kurum, kendisine bir İstanbul haritası hediye eden muhasebecinin defterine bu günün anısına not yazdı.
Bazı vatandaşlar kurumla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.


Bizim derdimiz vatanımız, ülkemizin geleceği, vatanımız, bayrağımız, ezanımızdır” dedi.

Ardından Nakkaştepe Millet Bahçesi’nde düzenlenen gençlik buluşmasında kurum, tüm hayallerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlere daha aydınlık bir gelecek sunmak olduğunu belirtti.

21 yıldır her gün gençlere daha iyi bir gelecek sunmak için mücadele ettiğini anlatan kurum, 81 ile aynı hizmetleri sunmaya çalıştığını ifade etti.
Kurum, “Bizim inanç ve değerlerimiz mazlumların, muhtaçların kimliklerini veya inançlarını sormuyor. Din, inanç, mezhep, kültür farkı gözetmeksizin yardıma ihtiyacı olanlara hep birlikte koşuyoruz. Atalarımız.” Biz de aynısını yaptık. Bizler dedelerimizin torunları olarak aynı anlayışla çalışıyoruz. Vatanımız, ülkemizin geleceği, vatanımız, bayrağımız, ezanımız.”

Gençlerin fikir ve önerilerini önemsediğini ve onların düşünceleri doğrultusunda adımlar atmaya çalıştığını anlatan kurum, şöyle devam etti:

“81 ilimizde muharebe yapıyoruz. 81 ilde 81 milyon metrekare millet bahçesi oluşturma hedefi koyduk. Bu çerçevede başladığımız projemizde 2018 yılında 480’e yakın millet bahçemizin bir kısmını tamamladık, bir kısmının inşaatı devam ediyor. Burada ağaçlarda çevremizi koruyoruz. “Çocuklarımıza doğamızı öğretiyor ve bu güzelliklerden birlikte yararlanıyoruz. En büyüğünü Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi olarak biz yaptık” dedi. Yurtdışında gördüğümüz ve hayran kaldığımız en güzel ve en iyi şehir parklarını orada İstanbul’umuzun ve ülkemizin gençlerine sunduk. Fehin 570. Yıldönümü için İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesini İstanbul’umuza kazandıracağız dedik. ve bu anlayışla işimizi yaptık.”
Kurum, iklim değişikliği ile mücadele ettiğini ve bu doğrultuda 2053 için hedef koyduğunu belirterek, daha yaşanabilir bir Türkiye için net sıfır emisyon hedefi koyduğunu belirtti.
Kurum, kendi enerjisini üreten, kendi enerjisini kendi ülkesinde üretebilen ve her alanda kendi kendine yetebilen bir ülke olmak istediklerine işaret ederek, “Gelişmekte olan bir ülkeyiz. Evrimleşirken, “İklim değişikliğine uyum kapsamında alt yapımızı tamamlamış olmamız ve üst yapımızı da inşa edebiliyor olmamız bizi farklı kılacak.” ifadesini kullanmış bir ülkeyiz.


“81 ilde 50 bin genç bu projeden faydalandı”

Bakan Kurum, 11 ili etkileyen deprem bölgesinde çalışmaların tamamlanmasının ardından dikkatlerin İstanbul’a verileceğini söyledi.

Yarısı Devlet Yarısı Biz kampanyasıyla başlattıkları kentsel dönüşüm seferberliğini İstanbul’da güçlendirmeye devam edeceklerini belirten ajans, İstanbul’un Çeyrek mahalleye, caddeye, iradeye dönüşümü için de gerekli iradeye sahip olduklarını belirtti. sokak gösterip.
Hiçbir gencin gelecekten umutsuz olmasını istemediklerini ifade eden kuruluş, “Hiçbir annemizin, babamızın başını yastığa koyduğunda huzursuz uyumasını istemiyoruz” dedi. 200.000 adedi in situ, 100.000 adedi rezerv alan olmak üzere 300.000 konut için uygulama başlattık. Dönüşümü gerçekleştireceğiz. Öte yandan sizler için sosyal konut projelerini de hayata geçiriyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında gençlere yüzde 20 kota ayırdığını vurgulayan kurum, ikinci fazda 250 bin konut daha yapacağını kaydetti.

“Yüzde 7’lik bir işsizlik oranı hedefliyoruz.”

Gençlere istihdam yaratmak ve işsizlik oranını düşürmek için seçim beyannamelerinde istihdam oranı hedefi koyduklarını belirten ajans, şöyle devam etti:

“Yüzde 7 işsizlik oranını hedefliyoruz. Bu ne anlama gelir? Daha iyi koşullarda ve daha iyi alanlarda çalışabilmeniz, daha iyi bir gelecek sunabilmeniz için üretimin ve istihdamın artması demektir.” Yine üniversiteli öğrencilerimize bilgisayar ve elektronik eşyalarda bir defaya mahsus KDV muafiyeti getirdik. Gençlerimiz için “aile ve gençlik bankası” kurduk. Onları nereye kuracağız? Yıllardır bizim olan doğalgazımızı, petrolümüzü çıkarmamıza izin vermediler. yeni iş hayatları için en uygun koşullarda. Öte yandan buradan da ailelerimize destek olmaya devam edeceğiz.”

Kurum, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gençlere her ay 10 gigabayt ücretsiz internet desteği verileceğini açıkladığını hatırlattı.

Kurum, bu kapsamda da çalıştıklarını açıkladı: “Gençliğin yüzyılı için, Türkiye’nin yüzyılı için, hepimizin güven ve huzur içinde yaşayabileceği, kimsenin dışlanmadığı, teröristin, Terörün, FETÖ’nün olmadığı bir Türkiye için. PKK’ya destek verilmeyecek, bayrağımız, vatanımız, vatanımız için mücadelemizi sürdüreceğiz. Türkiye’nin asrını sizinle, el ele, gönül yüreğe, sonuna kadar elde edeceğimiz anlayışla inşa edeceğiz inşallah.”


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member