Anadolu’nun yiğidi Sayın Recep Tayyip Erdoğan size zulmetmeyeceğiz.

Blogger
Blog
TBlog

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Hatay’ın konteyner kenti Konya’da gerçekleştirilen program kapsamında Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremi üzüntü ve acı ile andıklarını belirtti.

11 ilde vatandaşlarla birlikte dünyada eşi benzeri görülmemiş bir felakete tanık olduklarını ifade eden Bahçeli, depremlerde hayatını kaybedenlere başsağlığı, yakınlarına başsağlığı ve yaralılara acil şifalar diledi.

Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki depremin ardından bakanlar, valiler, kaymakamlar ve tüm illerdeki güvenlik güçlerinin depremzedelerin yanında olduğunu anlattı:

“Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini yönetmedeki kararlılığı, hizmete olan inancı ve yılların verdiği tecrübe ile kısa sürede enkazı kaldırıp varsa hayatı kurtulacak olan insanlarımızı kurtaran Allah’a hamdolsun.” dirilmelerini sağlamak ve diğerlerini şehitler yerine gömmek. Millet olarak değer verdiğimiz evlatlarımıza tüm bu hizmetleri aynı anda sunarken, insanlığın üç arzusunu da ivedilikle yerine getirdiler. Biri yemek, ikincisi barınma, üçüncüsü de gizlenmedir.”

Başkanlık sisteminin önemine dikkat çeken Bahçeli, “Geçmişte olduğu gibi ülke çok partili koalisyonlarla yönetilseydi, yani 76 yılda 17 koalisyon kurulsaydı ve bir o kadar hükümet çökseydi, Böyle bir felaket yönetilemez olurdu. Eve dönüş bir felakettir. Bunu kabul edemeyiz, etmemeliyiz” değerlendirmesini yaptı.

Başkanlık sisteminin ulusal bir reform olduğunu anlatan Bahçeli, “Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş rejim değişikliği anlamına gelmiyor. Bunu söyleyenler darbelerle, isyanlarla, fitnelerle rejimi eski yerine getirmeye, ülkeyi yönetmeye çalışan parlamenter sistemin uşakları haline gelmiştir.” ifadesini kullandı.

“Sana zulmetmeyeceğiz Anadolu’nun yiğidi Sayın Recep Tayyip Erdoğan”

MHP Genel Başkanı Bahçeli, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunu da farkla kazanmanın önemine vurgu yaparak, “Arada büyük bir fark var ki ne Amerika ne Avrupa ne de ülkedeki işbirlikçiler, isyan ve Fesat- Yapıcılar ele geçirecek. Türkiye ile büyük oyunlarına devam etme fırsatı. “Terör ve FETÖ’nün kökü kazınmalıdır. Türkiye’de can ve mal güvenliği şarttır.” ifadesini kullandı.

Seçimler vesilesiyle uluslararası dergilerde yayınlanan yazılara değinen Bahçeli, şunları kaydetti:

“Birçok Avrupa ve Amerika dergisi, Türkiye’de hükümet değişikliği için her türlü çabayı sarf etmiş, yalan haberler yaymaya çalışmış ve Türkiye’de hükümet değişikliğinin durdurulması gerektiğini söylemiş, yazmış, çizmiş ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı sorumluluktan kurtarmıştır. . Bunu fırsat bilip televizyonda sözcülük yaptılar, milleti kandıracak anket rakamları verdiler ama bir şeyi başaramadılar. Beyler, Franklar, Henryler, birden alayına sesleniyorum: Türkiye’de ne yazarsanız yazın, ne söylerseniz söyleyin, ne iş birliği yaparsanız yapın Anadolu’nun yiğitini ezmeyeceğiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan. Millet, Almanya ve Belçika’ya hizmet eden hainlere, 28 Mayıs’ta büyük bir zaferle 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığına atayarak, Avrupa’da Türk olduğunu iddia eden bazı ülkelere ve Türkiye’de işbirliği yapanlara karşı bir cevap bulsun. . Bunun için de sandık başına gitmemiz ve iki adaydan tek önemsediğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı damgalamamız gerekiyor.”

Kahramanmaraş’ın merkezinde depremin vurduğu 11 ilde seçmenin ezici bir çoğunlukla Cumhur İttifakı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yana olduğunu hatırlatan Bahçeli, “Yine de dünyaya ses vermek, onları desteklemek için bir şeyler yapmamız gerekiyor.” Türkiye’nin birliği ve huzuru konusunda kararlı bir duruş sergilemektedir. Adana’da eski çağlardan beri kullanılan bir şey var. Birbirleriyle konuşurken bazı kavramlarla güçlerini ve cesaretlerini göstermek için bunu söylerler. Şimdi Hatay’dan arıyorum: 28 Mayıs’ta Hatay’da yüzün” değerlendirmesini yaptı.

28 Mayıs’ta millet iradesiyle güçlendirilmiş bir zafer beklediklerini anlatan Bahçeli, “Bu zafer önce Hatay’a, millete, Türkiye Cumhuriyeti devletine ait olmalıdır. Bununla dünyayı kazan.” çatlamalı ve patlamalı. isminde.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/