KARATAY BAYRAĞI ÇOK YÜKSEK

Blogger
Blog
TBlog

AK Parti Milletvekili Tahir Akyürek, 28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimleri için çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaları kapsamında adliye çevresindeki esnafı ziyaret eden Akyürek, Karataylıları bölgeye getiren park çalışmasında da incelemelerde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ali Deresoy ve AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Genç, 28 Mayıs’ta çeşitli ilçelerde kazanılacak zaferin yanı sıra, Türkiye’nin kalkınma, güçlenme ve büyüme döneminden yeni bir döneme geçtiğini açıkladı. faz bir hareket zamanı olacaktır. Herkesi Büyük Türkiye idealine oy vermeye ve katkıda bulunmaya çağırdı.

“KARATAY BAYRAĞI ÇOK YÜKSELİYOR”

Günün sonunda Karatay Belediyesi’ne bağlı Aziziye Kültür Merkezi’nde Karatay Mahallesi yetkilileri ile bir araya gelen Akyürek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Akyürek, Karatay’ın her seçim döneminde rekor oy aldığına işaret ederek, “Karatay hep rekorlara alışıktır. Her seçimde Karatay’ı dinliyoruz. Bu başarıda değerli ilçe başkanımızın da payı büyük. Merkez ilçelerde ise ilk sırada yer aldı. 28 Mayıs seçimlerinde ise oylarını artırmaya devam edecek. Çünkü bu kez terazinin bir tarafında dünya liderimiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan var. Sayın Cumhurbaşkanımız Türk İslam aleminin de umudu olan ve dünyada liderlik denilince akla ilk gelen bir dünya lideridir. Diğer tarafta tanınmış toplu iş sözleşmesi ittifakından bir aday var. Sayın Kılıçdaroğlu bir zamanlar bir müessese işletiyordu ve ne hale geldiğini zaten yayınlardan biliyorsunuz. SGK tarafından işe alınan çalışanlar ve o dönemde işten atılan başörtülüler inançlarından dolayı zulme uğrayan kişilerdir. Ayrıntılara girmeye gerek yok, bunu zaten biliyorsunuz. İnşallah Karatay bayrağı en üst mertebeye, hatta daha yükseğe dalgalandırır” dedi.

Ardından AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, “Milletimiz için, vatanımız için tarihi bir seçim sürecinin ilk adımını attık” dedi. Keşke bir seçimde cumhurbaşkanımızı seçebilsek ve gelecek Türk asrını başlatabilsek. Ama küçük bir farkla 28 Mayıs’a kadar geri çektik. İnşallah 28’inden sonra yolumuza kaldığımız yerden devam edebiliriz.”
Akyürek’in seçim çalışmalarına AK Parti il ​​ve ilçe teşkilat üyeleri de eşlik etti.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/

spaceman slot

spaceman slot

slot bonus new member

slot depo 10k

slot bet 100

https://smtpadmavathiammal.com/