Vahit Kirişci Kahramanmaraş’ta konuştu

Blogger
Blog
TBlog

Partisinin Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesindeki seçim bürosunda konuşan Kirişci, 14 Mayıs seçimlerinde verdiği destekten dolayı ilçeye teşekkür etmek için ilçeye geldiğini söyledi.

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş’ı ve diğer deprem bölgesini terk etmediğini ifade eden Kirişci, “AK Parti, Kahramanmaraş tarihinde ilk kez bu kadar büyük bir başarıya imza attı. Ne?” 71 Kahramanmaraş, 11 deprem ili artı 30 büyükşehir arasından yüzde 9 yani yüzde 72 oyla birinci oldu. Allah’ın izniyle kalpleri bizimle” dedi.
Kirişci, Türkiye’nin 100. yılını AK Parti iktidarında yaşayacağını belirterek, “AK Parti’nin durumu gerçekten çok büyük ve eşsiz. Allah’ın izniyle AK Parti iktidarının hizmetlerine ihtiyaç duyulacak bir yüzyıla gireceğiz.” Bu asrın adı Türk Yüzyılıdır. olacak. ifadeleri kullandı.

Kirişci, Millet İttifakı’nın 14 Mayıs seçimlerinden sonra dağıldığını söyledi:
“Artık ittifak olmadığını herkes biliyor. Bir çıkmazdalar, perişan durumdalar. Saat 21.00’de iki büyükşehir belediye başkanı ekranlara çıktı, ne dediler? ’13’üncü Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına konuşuyoruz’ dediler mi, söylemediler mi? Nihai sonuçlar henüz belli değil, Yüksek Seçim Kurulu henüz bir şey açıklamadı. Ekrana çıkıp “13.Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu adına konuşuyoruz” nasıl denir O kadar kabalar ki bir tane var. Bu kişi 2 gün önce 19 Mayıs’ta İmamoğlu’nu aradı. “İstanbul belediye başkanı, cumhurbaşkanı yardımcısı yanında yazıyor. Sen çok kabasın. Çok sıradanlar, çok sıradanlar, çok basitler. Almadığınız bir unvanı nasıl bastırırsınız?”
28 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimiyle Türkiye’nin 2. yüzyıla gireceğini ifade eden Kirişci, şöyle devam etti:

“Biliyorsunuz Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle 22 Temmuz’da görüşmeler yapıldı ve tahıl koridoru başladı. İki dönem dört ay uzatıldı, ardından iki ay daha uzatıldı. Şimdi iki aylık bir uzatma daha yapıldı. Bunu kim duyurdu? ? Bunu dünyaya kim duyurdu? Recep Tayyip Erdoğan. Koridorun adı Tahıl Koridoru. Oradan sadece tahıl mı geçiyor sanıyoruz? Şimdiye kadar 950 gemi ve 30 milyon ton tahıl ve gıda geçti. Türkiye’nin toplam üretimi 35 milyon tondur. İşte püf noktası: “Seni tutmayacağım, seni tutmayacağım.” Ama ben ikinizin arasında barış istiyorum. Çünkü siz hem komşu hem de dost ülkelersiniz” diye konuştu. “Benzin istasyonunda bir litre akaryakıt var, litresi 19 lira. Litresi 31 lira gördük değil mi? Bugün doğalgazın fiyatı düştü. Gübre geçen yılın fiyatının yüzde 4’üne mal oldu.” Dünya rahatladı. Bu koridora “tahıl koridoru” denir, ama aslında koridor ulusal değil uluslararası bir güvenlik koridoru haline geldi ve dünyanın rahatlamasına yardımcı oldu. İyi ki dünyada Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider var” diyor. Bunu kim söyledi? Finlandiya Cumhurbaşkanı diyor. Söyler misin, başka bir ülkenin başkanını över misin? Ama bu başkanımız, bu liderimiz bu övgüyü hak ettiği için hak ediyor. Daha fazlasını hak ediyor, umarım uzun bir ömrü ve sağlığı vardır. Allah’ın izniyle önümüzdeki 5 yılda Türkiye bambaşka bir noktaya gelecek.”

28 Mayıs’ta yapılacak seçimlerin önemli olduğuna dikkati çeken Kirişci, “Gelin, dilimiz sert olmasın, üslubumuz nazik olsun. Yanlışlıkla Millet İttifakına oy verenlere neşe saçalım diyelim.” 28 Mayıs akşamı. hep birlikte olalım Aralarında vatanıyla, vatanıyla, bayrağıyla, milletiyle derdi olmayan kardeşlerim var. Bu kardeşlerimizin de bu sevince ortak olmasını istiyorum. Çünkü hakları var. Anlaşmazlığa izin vermemeliyiz. Arada fitneye izin vermemeliyiz, şeytana asla izin vermemeliyiz. Bu nedenle görevimiz görevimizdir. Tanrı bizimle olsun ve hepimizin yardımcısı olsun. Doğru Adam Recep Tayyip Erdoğan diyelim inşallah, çıktığımız bu güzel yolda, bu kutlu yolda, bu kutlu yolda o sandıkları bir kez daha patlatalım” dedi.

Ardından AK Parti tarafından Kahramanmaraş’tan milletvekili seçilen Ömer Oruç Bilal Debgici, Mevlüt Kurt, Tuba Köksal ve Mehmet Şahin selam ve kabul konuşmaları yaptı.
Programa Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, AK Parti İlçe Başkanı Afşin Burhan Karabulut, STK temsilcileri, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/