Karadeniz üzerinde 22 Ukraynalı taarruz İHA’sı ile karşılaştık

Blogger
Blog
TBlog

Konaşenkov, Rus ordusunun Ukrayna’daki taarruzuna ilişkin açıklamalarda bulundu.
Konaşenkov, Donetsk istikametindeki taarruz müfrezelerinin Bahmut’un kuzeybatı ve batısındaki iki mahalleyi daha ele geçirdiğini kaydederek, Rus hava indirme birliklerinin düşmanı şehrin yanlarına doğru ittiğini ve taarruz müfrezelerini desteklediğini anlattı.

Ukrayna’nın Karadeniz üzerinde yoğun bir şekilde İHA uçurduğuna dikkati çeken Konaşenkov, “Geceleri Karadeniz üzerinde hava savunma araçlarıyla birlikte 22 adet Ukrayna taarruz İHA’sı tespit edildi. Tüm Ukrayna İHA’ları hava savunma füze sistemleri veya elektronik harp araçlarıyla imha edildi.” ifadeleri kullanıldı.

Konaşenkov, Ukrayna’da 418 uçak, 230 helikopter, 4 bin 27 insansız hava aracı, 421 uçaksavar füze sistemi, 9 bin 14 tank ve zırhlı araç, 1096 çok namlulu roketatar, 4 bin 754 obüs ve havan topu, 10 bin 37 adet olduğunu belirterek, bu nedenle şunları kaydetti: özel askeri araç imha edildi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, dizi yazı ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/