THY, cumhurbaşkanlığı ikinci tur için yolcularına ek haklar tanıdı

Blogger
Blog
TBlog

THY’nin sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, 28 Mayıs’ta Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolculara seyahat için bilet işlemlerinde kullanmaları için ek haklar verildi.

15 Mayıs 2023 – 11 Haziran 2023 (dahil) tarihleri ​​arasında Türkiye giriş çıkışlı seyahat kaydı olanlar için, 15 Mayıs ve öncesinde düzenlenen biletlerde ücretsiz olarak rezervasyon tarih değişikliği, iptal ve iade yapılabileceği belirtildi. , 28 Mayıs 2023 tarihinde Türkiye’ye geliş veya gidiş tarihi. 15 Mayıs 2023 ile 28 Mayıs 2023 tarihleri ​​arasında Türkiye’ye gidiş-dönüş yurt içi veya yurt dışı gidiş geliş yapan veya Türkiye’ye seyahat eden Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı yolcular 11 Haziran 2023’te (dahil) oy kullanmak için seyahat planlarını 28 Mayıs 2023 olarak değiştirmek. En geç 31 Mart 2024 tarihine kadar yeni seyahat tarihi olan uçuşlar için rezervasyon değişiklikleri aynı güzergâh bölgesinde olmak kaydıyla ücretsiz yapılacaktır. ifadeler kullanılmıştır.

Bilet iade koşulları
Kullanılmayan biletlerin iadelerinin kesintisiz olarak yapılacağı ifade edilen açıklamada, “Yolculuğu henüz tamamlanmamış kısmen kullanılmış biletlerde kullanılmayan uçuşların iadesi ücretsiz olarak yapılacaktır. Biletin geçerlilik süresi herhangi bir ücret ve ceza farkı olmaksızın 31 Mart 2024 (dahil) tarihine kadar uzatılabilir.” bilgisi verildi.

Biletini değiştirmek isteyenlerin işlemlerini THY satış ofislerinden, çağrı merkezinden ya da internet sitesinden gerçekleştirebilecekleri belirtildi.


Son dakika gelişmelerinden anında haberdar olmak için WhatsApp haber grubumuza katılabilirsiniz.


Konhaber’in WhatsApp haber grubu için tıklayın!


Yasal Uyarı:

Yayınlanan her türlü haber, köşe yazısı, fotoğraf, yazı dizisi ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Proksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilse dahi eserin tamamı veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Yorum yapın

https://zulumayor2024.com/

slot qris

bonus new member 100

bonus new member 100

slot bet 100

https://www.lemonwirep2p.com/

slot bet 100

https://h5hyperverse.com/

sbobet

situs judi bola

https://patagoniaberries.com/

Starlight Princess

https://www.my-pulsa.com/